Om DuggCandles

Jeg heter Rasa June. Jeg bor på et lite sted som heter Sylling, omkranset av norske fjell og daler. Naturen og håndverk, kombinert med kreativitet og håpet om en bærekraftig tilværelse, inspirerte meg til å starte Duggcandles i 2016.

Jeg har alltid jobbet med hendene mine, og setter stor pris på den nostalgiske følelsen det gir meg. Som liten elsket jeg å lage og reparere ting, lage leker og dukkehus, og denne kjærligheten førte meg til å studere produktdesign ved kunstakademiet. Jeg stortrives med å bruke evnene mine til å skape funksjonelle og vakre ting, laget av naturlige råvarer, som bidrar til å skape en rolig atmosfære rundt oss. For meg er det å lage lys noe som gir meg energi - hvert lys er unikt, og man kan aldri helt kontrollere prosessen. Det er her jeg finner motivasjon og bakkekontakt.


OM LYSENE

Det unike og naturlige er viktig for meg, og jeg vil gjerne dele det med deg. DuggCandles er laget utelukkende av voks av høyeste kvalitet. Jeg bruker kun genuine, sertifiserte voks, essensielle oljer, naturlige veker og miljøvennlig innpakning. Det viktigste for meg er å kunne gi deg som kunde den høyeste kvalitet av design, som både følger trender og er miljøvennlig.

Hvert lys er håndlaget til hver enkelt kunde ved DuggCandles verksted i Sylling.


Hilsen, Rasa June