Bivokslys

Vi har nå startet en produksjon av 100% ren bivoks. Bivokslys er et naturprodukt og er meget miljøvennlig. De brenner med en rolig og klar flamme, uten å dryppe og sote. Bivokslys er spesielt for de med allergier eller luftveisproblemer og andre som ønsker et godt inneklima for seg og sine. Bivoksen vi  bruker til å støpe bivokslysene med, hentes fra familiens gård i Litauen.

Duftlys

Duftlys er en blanding av flammer og aroma. Men hvilke aromaer er det flammene kaller på, og hvilke elementer brukes? Og hvordan påvirker hver aroma sansene og følelsene våre? Lavendel er f.eks. beroligende, ens sandeltre er et kjent afrodisiakum. Hver lukt har sin egen unike sammensetning. Hver gang vi vil skape en ny duft, konsulterer vi med spesialister og duftterapeuter for å finne de dypeste og reneste aromaene. Vi bruker økologisk soyavoks og 100%naturlige eteriske oljer fra alle verdenshjørner, og det gjør at lys brenner renere og gir et sunnere inneklima en andre duftlys. Det blir skånsomt formet i en håndlaget keramikk krukke og leveres i en lekker innpakning.


Keramikk

Her kan du finne unik og håndlaget keramikk som passer til ditt interiør, eller for deg som vil unne dine kjære en koselig gave.

 •  
  Fast frakt i Norge 90,-
 •  
  Fri frakt over 500,-
 •  
  Sikker online betaling
 •  
  Håndlagde, unike produkter

Økologisk DUGG på Instagram