Bivokslys

Vi har nå startet en produksjon av 100% ren bivoks. Bivokslys er et naturprodukt og er meget miljøvennlig. De brenner med en rolig og klar flamme, uten å dryppe og sote. Bivokslys er spesielt for de med allergier eller luftveisproblemer og andre som ønsker et godt inneklima for seg og sine. Bivoksen vi  bruker til å støpe bivokslysene med, hentes fra familiens gård i Litauen.

Soyalys

Duftlys er en blanding av flammer og aroma. Men hvilke aromaer er det flammene kaller på, og hvilke elementer brukes? Og hvordan påvirker hver aroma sansene og følelsene våre? Hver lukt har sin egen unike sammensetning. Hver gang vi vil skape en ny duft, konsulterer vi med spesialister og duftterapeuter for å finne de dypeste og reneste aromaene. Vi bruker økologisk soyavoks og 100% naturlige eteriske oljer fra alle verdenshjørner, og det gjør at lys brenner renere og gir et sunnere inneklima en andre duftlys. Det blir skånsomt formet i en håndlaget keramikk krukke og leveres i en lekker innpakning.


Kubbelys

Derfor bruker vi rapsvoks i lysene våre!

Viste du at DuggCandles lysene lages utelukkende av rapsvoks? Vi velger å bruke denne voksen i lysene våre fordi den er produsert i Europa, på en god og bærekraftig måte, helt uten konsekvenser som intensivert jordbruk og avskoging. De nydelige gule avlingene brukes allerede til å lage rapsolje og som dyrefôr, og brukes tradisjonelt sett til å beskytte jorden der de dyrkes. Rapsvoks er ufarlig for både mennesker og dyr, og utsondrer heller ikke giftstoffer når den brenner. Best av alt: siden rapsvoksen er det alternativet som produseres nærmest oss har den også lavest karbonavtrykk. Alle disse faktorene hjelper oss å skape lys som er kompromissløst luksuriøse, fullstendig naturlige og bra for miljøet. 

Tilbehør

Komponer den perfekte gaven ved å legge DuggCandles tilbehør til lysene. Unike naturlige lys er som oss kvinner - de liker å omgi seg med tilbehør fulle av harmoni. På siden med DuggCandles tilbehør finner du originale fat,  perfekt passende med DuggCandles lys.


Keramikk

Her kan du finne unik og håndlaget keramikk som passer til ditt interiør, eller for deg som vil unne dine kjære en koselig gave.

 •  
  Fast frakt i Norge 90,-
 •  
  Fri frakt over 500,-
 •  
  Sikker online betaling
 •  
  Håndlagde, unike produkter

Økologisk DUGG på Instagram