Bivokslys

Bivokslys er et naturprodukt og er meget miljøvennlig. De brenner med en rolig og klar flamme, uten å dryppe og sote. Bivokslys er spesielt for de med allergier eller luftveisproblemer og andre som ønsker et godt inneklima for seg og sine. Bivoksen vi bruker til å støpe bivokslysene med, hentes fra familiens gård i Litauen.

Soft Meadow kubbelys

Blir du også betatt av sjarmen til en blomstereng, duften av vår! Ved å tenne "Soft Meadow" lys, overfører du det naturlige landskapet til rommet ditt. Du "gjenopplever" plantene som er smeltet inn i et kubbelys. Den delikate effekten av lyset gleder deg igjennom kvelden, og den harmoniske & naturlige duften beroliger sansene. Kolleksjonen " Soft Meadow" består av stearinlys laget av 100% naturlig voks basert på soya og raps voks, med en unik form, duftende med essensielle oljer. De forfører ikke bare med sitt utseende og aroma, men også med en fløyelsaktig struktur som er behagelig å ta på. De er pakket i original luksus-gaveeske. 

Night Calls duftlys

"Night Calls" duftlys er en blanding av flammer og aroma. Men hvilke aromaer er det flammene kaller på, og hvilke elementer brukes? Og hvordan påvirker hver aroma sansene og følelsene våre? Hver lukt har sin egen unike sammensetning. Hver gang vi vil skape en ny duft, konsulterer jeg med spesialister og duftterapeuter for å finne de dypeste og reneste aromaene. Jeg bruker økologisk soyavoks og 100% naturlige eteriske oljer fra alle verdenshjørner, og det gjør at lys brenner renere og gir et sunnere inneklima en andre duftlys. Det blir skånsomt formet i en håndlaget sort keramikk krukke og leveres i en lekker luksus innpakning.

På forespørsel kan hvert lys også leveres i en luktfri versjon!

Stay with me duftlys

"Stay with me" kolleksjon er et produkt av ekte håndverk og attraktive naturlige dufter. Håndlagde keramiske skåler som er spesielt designet for DuggCandles lysene. Den keramiske skålen varmes forsiktig ved å brenne lyset og frister deg til å varme hendene på dem "Stay with me" duftlys - en elegant og klassisk gave som imponerer selv før du åpner pakken ...

På forespørsel kan hvert lys også leveres i en luktfri versjon!

Tilbehør

Komponer den perfekte gaven ved å legge DuggCandles tilbehør til lysene. Unike naturlige lys er som oss kvinner - de liker å omgi seg med tilbehør fulle av harmoni. På siden med DuggCandles tilbehør finner du originale fat,  perfekt passende med DuggCandles lys.


 •  
  Fast frakt i Norge 90,-
 •  
  Fri frakt over 700,-
 •  
  Sikker online betaling
 •  
  Håndlagde, unike produkter